Gadgets

Razer ima rešenje za kvalitet vazduha u Srbiji!

Razer je sinoć održao RazerCon 2021 događaj i na njemu predstavio nove proizvode koje će pustiti u prodaju u narednom periodu, a među njima smo primetili jedan artikal koji nam je još ranije zapao za oko. Tokom događaja Razer je otkrio da će se Zephyr zaštitna maska naći u slobodnoj prodaji.

Maska sadrži tri filtera, ali nije testirana na COVID-19. Zephyr bi trebao da filtrira 99 procenata čestica koje se nalaze u vazduhu pomoću Razer N95 filtera. Ovi filteri traju duže od standardnih maski za jednokratnu upotrebu i možete da ih koristite tri dana pre nego što ih zamenite. Zephyr će se pridržavati mandata maski koje važe u SAD i Velikoj Britaniji.

Prvobitno predstavljen kao koncept pod nazivom Project Hazel, maska je posedovala pojačivač glasa koji je kompanija kasnije izbacila kako bi produžila trajanje baterija i veličinu vazdušne komore. Zephyr je u međuvremenu dobio i još jedan filter, kao i podesivu traku za glavu. Na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani maske se nalaze i prepoznatljiva Razer RGB svetla, čiju jačinu možete da kontrolišete pomoću aplikacije na mobilnom telefonu.

Ono što nas naravno najviše zanima je cena ovog čudnog artikla. Zephyr možete nabaviti po ceni od 99.99 dolara, a u tu cenu ulazi i devet filtera koji će vam trajati oko tri dana. Moguće je kupiti dodatna pakovanja filtera koji dolaze u paketu od 10 i stoje 29.99 dolara. Najskuplja varijanta je Zephyr Starter Pack koji dolazi sa 33 filtera (99 dana korišćenja), a za ovu kombinaciju ćete morati da izdvojite 149 dolara.

Možda je nama ovaj artikal čudan, ali negde tamo definitivno ima ljudi koji su zainteresovani jer je Zephyr rasprodat u roku od nekoliko minuta. Da li je vreme za jednu građansku nabavku maski, ili možemo ostatak onih papaka iz trgovine sa Kinezima da damo Razer-u za maske?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top