Domaća Scena

Domaći naslov Gladiator Guild Manager za sve ljubitelje strategija u fantasy svetu

gladiator-guild-manager-1

Posle tri godine razvoja, Early Access naslov Gladiator Guild Manager od domaćeg studija Entertainment Forge, ovog meseca je ugledao svetlost dana na Steam-u. Ako ste ljubitelji poteznih strategija i simulacija menadžmenta, ili prosto volite da obrnete dobru fantasy tabačinu, ovo je možda baš igra za vas.

Gladiator Guild Manager vas stavlja u ulogu vođe gilde ratnika. Vaša vojska će odmeravati snage sa protivničkim družinama na velikim šampionatima, a kasnije i sa opasnim boss čudovištima. Ovde je akcenat na elementu progresije i strategije, gde vam je cilj da napredujete, ojačate i osvojite sve veće i izazovnije arene.

Igra nudi maksimalnu kontrolu nad vašim borcima, kao i potpunu slobodu kastomizacije vaše gilde gladijatora. Od klasičnih ratnika, rendžera i magova, pa sve do horde strašnih stvorenja, imaćete priliku da napravite kombinacije kakve baš vama odgovaraju. Pazite samo na ekonomiju!

Pored borbi u arenama, čeka vas i čitav svet za istraživanje, pun svakojakih likova i kvestova.

Gladiator Guild Manager je trenutno u Early Access fazi, i možete ga isprobati ovde. Više o developerima Entertainment Forge možete saznati na zvaničnom sajtu.

Oformite družinu i započnite vašu avanturu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top