PC

Square Enix posvetio lajvstrim igri Babylon’s Fall

Prošlog vikenda Square Enix je organizovao lajvstrim koji nas je još bolje upoznao sa novom igrom na kojoj radi PlatinumGames, Babylon’s Fall, i poboljšanjima koja su ubačena u igru pred početak treće po redu zatvorene bete. Na snimku možete vidite na koji način je poboljšana grafika u igri, ali i pogledati promene koje su developeri napravili u sistemima borbe, animacijama, napadima i drugim elementima.

Količina HP-a koju imaju protivnici je takođe podešena da zavisi od broja igrača sa kojima igrate, a poboljšan je i odziv komandi. Treća zatvorena beta će se održati od 15. do 17. novembra, a registracije za učestvovanje se završavaju 27. oktobra. U beti ćete moći da kreirate karaktera, koristite pet vrsta oružja i posetite šest dungeona, odnosno tri, koja će imati dva nivoa težine.

Babylon’s Fall dolazi na PC, PS4 i PS5 ali još nemamo tačan datum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top