Vesti

Novi Halo: Infinite video nas upoznaje sa kampanjom u igri

Juče smo prvi put mogli da vidimo kako će izgledati kampanja u igri i mesta koja će Master Chief morati da poseti u novim avanturama. Prvi gemplej za Halo: Infinite je prikazan još prošle godine, a tek smo juče po prvi put videli šta ćemo iskusiti u kampanji. U nastavku pogledajte novi video koji je objavljen na zvaničnom Halo Youtube kanalu.

Igrači će u novom Halo-u moći da po prvi put dožive otvoreni svet u ovoj franšizi, a šestominutni video se bavio i raznim sistemima koji su ubačeni u igru. Primetili smo nova oružja, neprijatelje, bosove, a izgleda da ćemo moći i da pozovemo vozila kako bi se brže kretali kroz svet. Posebno interesovanje je privukao ”grappling hook” koji se može koristiti na razne načine. Spavaš li mirno Apex Pathfinder-u?

Svet je prepun novih izazovnih protivnika pod imenom Banished, koji će najverovatnije biti glavna meta tokom opcionalnih kvestova u igri. Neki obožavatelji nisu baš srećni što nismo saznali više o priči u igri, ali mnogi su zadovoljni i uzbuđeni zbog poboljšanja koja su ubačena u igru. Podsetićemo da je izlazak Infinite-a pomeren prošle godine zato što fanovi nisu bili zadovoljni kako igra izgleda, ali čini se da su developeri ozbiljno shvatili domaći zadatak i dosta vremena potrošili na poboljšanje grafike.

Halo: Infinite je spreman za sletanje 8. decembra, a igra će imati samo kampanju i multiplejer mod na početku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top