PlayStation 4

PlayStation detaljnije predstavio sposobnosti koje će posedovati Aloy

Izlazak PlayStation ekskluzive Horizon Forbidden West jeste pomeren za 2022. godinu, ali nas kompanija s vremena na vreme informiše o napretku razvoja, i novim elementima koji će biti ubačeni u ovu fantastičnu avanturu. Baš ovakav izveštaj se pojavio na zvaničnom PlayStation blogu, a najveći deo dnevnika developera se fokusira na Aloy i njene veštine kretanja kroz okruženje.

Pored sirove snage, Aloy će posedovati i Pullcaster alatku koja će joj omogućiti da dođe do lokacija koje izgledaju van domašaja, pomagati da se izvuče iz teških situacija ili manipulisati samim okruženjem. U igri će postojati i sistem slobodnog penjanja tako da će Aloy moći da se kreće po stubovima, biljkama, drevnim ruševinama i drugim ne označenim lokacijama koje mogu da donesu stratešku prednost.

Tim iz Guerrilla Games-a objašnjava da će suptilni, ali bitni dodaci, pružiti dinamičniji gemplej nego u prethodnoj igri, i pomenuli da Aloy može da se odbaci od raznih površina, odskoči od zida i još mnogo toga. Uloženo je mnogo truda kako bi se stvorio veći izbor za igrače i dublji gemplej, tako da će biti zanimljivo videti na koje sve načine će igrači koristiti Aloy i njene veštine i oružja.

Horizon Forbidden West za sada izgleda kao igra koja prodaje konzole. Nastavak će sigurno iskoristiti sve mogućnosti nove konzole, a to znači da ćemo polako ugledati prave igre devete generacije. Ako želite detaljnije da prođete kroz PlayStation blog posetite ovaj link, a podsećamo da igru očekujemo 18. februara 2022. godine na PS4 i PS5 konzolama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top