PlayStation 4

Procurela lista besplatnih PS Plus igara za novembar

Kao što to obično biva, lista besplatnih PS Plus igara za mesec pred nama na Playstation Plus servisu procurela je pre vremena.

Novembarske Playstation Plus igre otkrivene su preko Deadlabs platforme, na kojoj su tačno osvanule i besplatne igre za pretplatnike u septembru i oktobru. Prema njihovim informacijama, besplatne igre za novembar biće:

  • Knockout City(PS5/PS4)
  • The Walking Dead: Saints and Sinners(PSVR)
  • First Class Trouble(PS5/PS4)
  • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning(PS4)

Radi se o sasvim solidnoj ponudi igara, koja će verovatno biti dopunjena sa još PSVR naslova obzirom da ovaj uređaj za virtuelnu realnost obeležava 5 godina postojanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top