PC

EA predstavio 3 ogromne mape za Battlefield 2042

Electronic Arts je objavio još jedan trejler za Battlefield 2042 sa kojim smo dobili uvid u tri nove mape koje će biti dostupne za igranje.

Svaka od mapa je specijalno dizajnirana kako bi igračima pružila jedinstveno iskustvo koje će direktno uticati na planiranje za borbu u zavisnosti od smenjivih prilika.
U videu su tri mape prikazane brzinski, bez preteranog ulaska u širinu, ali je to opet dovoljno za uvid u razna okruženja, arhitekturu i borbene zone koje se razlikuju.

Mape nose nazive Renewal, Breakaway i Discarded. Prva mapa vodi u pustinju Egipta sa solarnom stanicom i istraživačkim centrom kao lokacijama od interesa i zidom koji ih razdvaja. Druga mapa vodi na ledeni Antarktik sa glečerima i zamrznutim obalama, dok je treća smeštena u Indiji, u poplavljenom selu sa dosta prilika za blisku borbu i nepredvidimi smenama vremena.

Više o mapama možete videti ispod.

Battlefield 2042 izlazi 19. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top