PC

Innersloth ubacuje novu mehaniku u Among Us

U Among Us će uskoro doći novi apdejt, a studio Innersloth je predstavio na zvaničnom sajtu novu mehaniku zbog koje ćemo još više mrzeti prijatelje. Imposteri će dodatno uzdrmati stvari sa novom sposobnosti koju će moći da koriste pod nazivom Shapeshift. Ovaj dodatak će im omogućiti da se na kratko vreme tokom partije pretvore u jednog člana posade.

Imposter će moći da otvori meni u igri koji će im prikazati sve preostale članove posade, a kada jednog odaberete dobićete njegovu boju, ime i autfit. Ova sposobnost nije bez svojih mana jer ćete ostaviti dokaze na mestu gde je korišćena, a ako niste skriveni, drugi igrači mogu da vas vide dok se transformišete.

Nova forma traje ograničeno vreme, a ako se sazove sastanak, Impostor će imati svoju formu iako se šiftovao. Innersloth je dodao i da ovo nije jedini novitet koji dolazi sa novim apdejtom, ali da je jedini koji se tiče Impostera. Tačan datum za ovaj veliki apdejt nije objavljen, ali u blogu stoji da ga očekujemo ”vrlo brzo”. Kompletnu objavu možete pronaći na OVOM linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top