PC

Naredni veliki apdejt za The Division 2 dolazi februara naredne godine

The Division 2 nastavlja da se širi u pogledu sadržaja i u trećoj godini nakon izlaska, sa Ubisoftom koji ne odustaje od podrške.

Nova ekspanzija trebala se pojaviti do kraja ove godine, ali je nažalost pretrpela blago odlaganje i pomeranje datuma za narednu godinu, tačnije februar mesec.

Do odlaganja ove ekspanzije dolazi kako bi Ubisoft ostao dosledan svojoj viziji i kako bi igrači dobili zasluženi kvalitet novog sadržaja. Apdejt će biti pozamašan, sa novim modom igranja, novom sezonom sadržaja i drugim propratnim sadržajem.

Više detalja o novitetima za februarski dolazak nove ekspanzije za The Division 2 dobićemo krajem tekuće sedme sezone, što će se odigrati u decembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top