PlayStation 5

Nestašica delova negativno utiče na prodaju Playstation 5 konzola

Nestašica poluprovodnika drma čitavu industriju, bilo da se igra na računarima ili konzolama, sa slabim naznakama za skori završetak ove nedaće.

Sony je sada otkrio da nestašica Playstation 5 konzola negativno utiče na generalnu prodaju. Kompanija planira da se do kraja marta naredne godine proda 14,8 miliona Playstation 5 uređaja, čime bi se premašila cifra prodatih PS4 konzola.

I pored nestašice ovih next-gen konzola na tržištu i negativnog uticaja na prodaju, Soni je ostao optimističan u planu za očekivani broj prodatih uređaja, pošto isti nije promenio u nedavnom finansijskom izveštaju.

Playstation 5 se generalno odlično prodaje, sa oborenim rekordima koje je postavio PS4, tako da čekamo mart da saznamo kako je protekla prodaja za tekuću fiskalnu godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top