PC

Sony se približava gejmerima na računarima – osnovao Playstation PC

Obzirom na to da broj first-party Playstation ekskluziva koje dolaze na PC neprestano raste, vidljivo je da je Sony promenio politiku izdavanja igara.

U slučaju da to nije bilo dovoljno jasno, japanska kompanija kreirala je specijalnu izdavačku liniju zvanu Playstation PC, posvećenu isključivo portovima igara koje dolaze na računare.

Ovo se može videti na Steamu, gde je promenjeno ime izdaača, što je dobar pokazatelj posvećenosti da ogromnu ponudu Playstation igara prenesu i na PC.

Politika izdavanja za PC je prilično mudra odluka, pošto veliki broj igrača sa računarom ne poseduje PS4. Statistika kaže da u Sjedinjenim Državama sve trećina PC igrača ima ovu konzolu, a 8% poseduje PS5. Dobar deo novog kolača za Sony.

Trenutno čekamo da God of War i Uncharted Collection osvanu na PC platformi, a već se šuška da je neka od sledećih igara i Sackboy: A Big Adventure.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top