PC

Buduće zakrpe i DLC za Cyberpunk 2077 odložene za 2022. godinu

Približavamo se kraju godine i godišnjici od izlaska Cyberpunk 2077, a rešenje problema još uvek nemamo na vidiku. U ova dva meseca ih neće ni biti.

CD Projekt Red je sada zvanično otkazao izlazak zakrpi, apdejtova i DLC sadržaja za ovu godinu, jer je sve pomerio za 2022. U planu izdavanja sadržaja  na zvaničnom sajtu je načinjena izmena u kojoj se vidi odlaganje za narednu godinu.

Razlog za to je  potreba za dodatnim radom i ispravkama, kako bi buduće zakrpe bile prožetije izmenama i poboljšanjima, odnosno vidljivim i osetnim unapređenjima. CDPR nažalost nije podelio do kada će se čekati na sve ove ispravke, pošto nema ni potencijalnog datuma kada se one mogu pojaviti.

Na sajtu samo stoji da je next-gen nadogradnja planirana za prvi kvartal 2022. godine.

Poslednja zakrpa za Cyberpunk 2077 stigla je u septembru, sa ispravkama vezanim za izgled puteva, otkrivanje karaktera od strane neprijatelja i slične sitnije probleme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top