PC

Modern Warfare 2 će imati sistem moralnosti

Call of Duty: Vanguard tek treba izaći, a već se vodi priča o nekoj narednoj igri u ovoj pucačkoj franšizi.

To će navodno biti Modern Warfare 2, nastavak na MW iz 2019. godine i sa iznova izrađenom kampanjom. Najnovije glasine koje su se pojavile na interentu potvrđuju da se radi o Modern Warfare 2 kao i da će kampanja uzimati inspiraciju iz filmova Sicario i No Country fo Old Men.

Takođe se govori o takozvanom sistemu moralnosti, zvanom Moral Compass koji će zavisiti od odluka koje igrač načini tokom kampanje, i on će dosta uticati na tok iste. Izvori glasina ovu mehaniku porede sa Honour sistemom iz Red Dead Redemption 2.

Modern Warfare 2 će imati i dosta realističnu mehaniku povređivanja, gde će karakteri gubiti udove. što će izgledati prilično grozno, a postojaće i faktor stresa u kojem će se karakteru tresti ruke i imaće problema sa stavljanjem novog magazina u oružje. Takođe, posotojaće zaglavljivanje puške, uzimanje metkova koji nisu istrošeni, unapređeni AI i animacije oružja.

Na osnovu glasina, izgleda kao da će naredni Call of Duty biti značajan iskorak u franšizi, sa dosta izmena i fokusa usmerenog ka realističnom ratovanju.

Još samo da Activision sve ovo potvrdi. To će se odigrati negde sredinom naredne godine, a možda i kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top