Nintendo Switch

Switch zaostaje u proizvodnji zbog nestašice delova

Nestašica next-gen konzola i grafičkih kartica omogućila je da se Switch sa svojom pojačanom proizvodnjom odlično probije i polako približi cifri od 100 miliona prodatih uređaja.

Međutim, Nintendo je sada takođe naleteo na probleme u proizvodnji te se navodi da neće biti ostvaren planirani broj proizvodnje novih Switch konzola. Zbog nestašice čipova i poluprovodnika Nintendo će imati za 20% oslabljenu proizvodnju od planirane za period do kraja marta naredne godine.

Nintendo je planirao da se do kraja tekuće fiskalne godine(31. mart 2021.) proizvede 30 miliona Switch konzola, ali će umesto toga cifra biti za petinu manja, oko 24 miliona. Japanska kompanija posvećeno radi na rešavanju ovog problema, ali je kasno za ispunjenje planiranih ciljeva. Barem što se tiče narednih 5 meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top