PC

Battlefield 2042 beta privukla 7,7 miliona igrača

Prošlog meseca je bila održana otvoreno beta testiranje za nadolazeću pucačinu Battlefield 2042, sa prilično dobrim rezultatima koje je Electronic Arts sada otkrio.

Battlefield 2042 otvorenu betu je odigralo preko 7,7 miliona igrača u periodu od oko 4 dana, koliko je bio dostupan sadržaj igre na svim platformama. Poslednje beta testiranje pred sam izlazak bilo je podeljeno na dva dela, prvi sa pristupom samo za one koji su prednaručili i delom otvorenim za sve.

3,1 milion igrača pridružio se samo tokom zatvorenog perioda, što je najveći early access događaj u istoriji ovog izdavača.

Battlefield 2042 će izaći 19. novembra, a naše utiske iz beta testiranja možete pronaći u najnovijem broju časopisa Play!Zine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top