PC

Marvel’s Midnight Suns odložen za drugu polovinu 2022. godine

Predstavljanje video igara sa Marvel etiketom uglavnom privlači dosta pažnje igrača, što se ne može reći za Midnight Suns koji je predstavljen u septembru.

Igra koja treba doneti turn-based borbenu mehaniku sličnu XCOM igrama ali sa elementima iz kartičnih igara, prikupila je gotovo 40% negativne reakcije publike zbog zabrinjavajućih mehanika.

Štoga i ne čudi što je developer Firaxis odlučio da datum izlaska pomeri za drugu polovinu 2022. godine. Midnight Suns se trebao pojaviti do kraja marta naredne godine, tako da smo se susreli sa višemesečnim odlaganjem.

Glavni razlog za odlaganje jeste potreba za dodatnim radom kako bi se ispunila očekivanja fanova i kako bi se dostigao zadovoljavajući kvalitet. Ujedno, odlaganje dobro dolazi pošto su prva tri meseca 2022. prilično zbivena izlascima velikih naslova poput R6 Extraction, Elden Ring, Saints Row, Dying Light 2, God of War i drugih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top