Mobile

Netflix izbacio pet igara za mobilne telefone

Netflix stiže u domen video igara sa lansiranjem prvih pet naslova. Na Netflix aplikaciji na Android telefonima i tabletima pojavile su se prve besplatne igre koje će kompanija totalno besplatno ponuditi svim pretplatnicima. Ovog leta, Netflix je najavio da planira da doda video igre u svoj servis za striming, a nije bilo poznato koliko duboko će zaći u gejming, jer igre mogu da budu jednostavne kao Candy Crush ili kompleksne kao Dota 2.

Iako će mnoge razočarati to što će se Netflix fokusirati na igre za mobilne telefone, ovo je najisplativiji oblik razvoja za platformu. Koje igre onda možemo da pronađemo na Netflix aplikaciji? Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast i Teeter Up su naslovi koje će poneti Netflix zastavu u borbu na tržištu igara za mobilne. Pored toga što je ovo najisplatljiviji potez za kompaniju, procenjuje se da će gejming na telefonima činiti preko 50 procenata tržišta do 2023. godine, prema kompanijama za analizu tržišta.

Netflix nije ni toliki stranac na polju gejminga na telefonima jer su 2017. godine izbacili igru Stranger Things: The Game zajedno sa BonusXP izdavačem, koji je radio i na novim Stranger Things naslovima. Netflix neće naplaćivati igre pretplatnicima, već će biti deo pretplate u doglednoj budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top