PC

Square Enix nazvao Marvel’s Avengers “razočaravajućim”

Najnoviji finansijski izveštaj kompanije Square Enix sabira utiske iz prethodnih meseci, prvenstveno po pitanju zarade i uspeha igara u tom periodu. 

Jedna od tema bio je i neuspeh koji je Marvel’s Avengers ostvario u periodu od 12 meseci. Square Enix se trudio da igru donese u najboljem svetlu i da prikrije goruće probleme sa mehanikom napretka u igri, kao i mikrotransakcijama.

U razgovoru sa investitorima, igra je opisana kao izuzetno ambicionzni naslov sa Game-as-a-Service modelom, ali je na kraju ispala razočaranje. Izdavač je priznao da je način monetizacije u Marvel’s Avengers ono što je igri donelo probleme i zadržalo je na putu do uspeha.

Rečeno je da je igra dovela do razočaravajućeg ishoda sa više gubitaka, pošto je još na početku otkriven gubitak od 48 miliona dolara.
I pored svega ovoga, Square Enix je rekao da neće odustati od ovog tipa igara, samo će više pažnje posvetiti na delu monetizacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top