Vesti

Hogwarts Legacy najverovatnije stiže krajem sledeće godine

Warner Bros. je nagovestio da bi igra mogla da izađe nakon filma koji se najavljuje za ovu godinu. Generalni menadžer kompanije je u intervjuu spomenula da bi ove godine trebalo da izađu dva velika izdanja. Jedan je film Fantastic Beasts: The Secret of Dumbledore, koji bi trebalo da izađe 8. aprila, a drugi je Hogwarts Legacy.

Hogwarts je u januaru ove godine odložen za 2022. a prema generalnom menadžeru igra je više nego vredna čekanja i pružiće fanovima jedinstven način da iskuse franšizu. Izgleda da im niko nije rekao da smo već mnogo puta čuli ove reči.

Sledeća Harry Potter igra je uspela da jako brzo uđe u kontroverze, a radnici Avalanche Software studija su se okrenuli protiv autora franšize J.K.Rowling zbog njenih komentara da nema transrodnih karaktera u njenim knjigama, i da su heroji priče uglavnom dečaci ili devojčice. Ovo je bio znak da Avalanche krene u krstaški rat i da po svaku cenu ubace transrodnog karaktera igru. Samo zato da bi igru učinili što inkluzivnijom, naravno.

Plaše ove komplikacije koje očigledno neće ni u kakvom pogledu poboljšati igru, već samo pokvariti originalan materijal obožavaocima dela J.K. Rowling, mislili mi da je ona zlikovac ili ne. Harry Potter knjige su uglavnom fokusirane na mlade sanjare, a ne znamo koliko je njima uopšte bitno ko je kog pola ili rase. Ne stičemo ni bolji utisak kada znamo da studio pokušava da ispoštuje rok koji su postavili za ovu godinu, a ni rezime studija koji nije imao mnogo uspešnih igara.

Nadamo se da će igra makar raditi kada bude izašla(jer je i to danas retkost), i da će odrasli ljudi prestati da se igraju sa stvarima koje su namenjene deci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top