Vesti

2K Games kupio još jedan studio

Studio koji je radio na franšizama Call of Duty, PUBG, Star Wars, Hitman, Control, Metro i The Walking Dead će postati nova izdavačka kancelarija koja će se fokusirati na globalne usluge. Elite3D se nalazi u Valensiji i pored izdavanja funkcionisaće kao sestrinski studio 31st Union-a. Union je jedan od najnovijih 2K studija, a novi tim iz Valensije će raditi zajedno sa njima kako bi postali jedan globalni i integrisani tim u svim disciplinama.

Neki članovi elite3d studija će se pridružiti 31st Union-u, dok će ostali postati novi tim u 2K odeljenju za globalne usluge. Oni će se pridružiti internom 2K timu koji je odgovoran za animacije, slike, snimanje pokreta, menadžment projekata, tehnologije u igrama, kasting talenata, istraživanje korisnika, vizuelne efekte i još mnogo toga.

2K je objavio i da su kupili Turia Games, studio koji je u suvlasništvu osnivača elite3d-a. 31st Union još nije zvanično najavio prvu igru, ali oglasi za poslove sugerišu da se radi u akcionoj multiplejer igri. U studiju radi glavni pisac koji je radio na Overwatch-u, Majkl Ču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top