Vesti

U laži je duži mač? Pinokio u Dark Souls svetu

Početkom godine jedan južnokorejski studio je objavio da rade na Dark Souls klonu zasnovanom na Pinokiju, a ove nedelje je izašao trejler koji dokazuje da priče nisu bile samo klasične bajke. Round8 iz Južne Koreje je izbacio prvi trejler alfa gempleja iz njihove igre Lies of P, koja treba da dođe na PlayStation 5, Xbox Series X i PC negde tokom 2023. godine.

Gemplej podseća upravo na igru koja vuče inspiraciju iz Dark Souls franšize. Možete se lično uveriti ako pogledate snimak na kraju teksta, a mi smo primetili sve dežurne krivce. Sjajnu grafiku, brzu i brutalnu borbu, različita oružja, neprijatelje i slično. Na prvi pogled smo mislili da gledamo nastavak PlayStation ekskluzive Bloodborne.

Uz video, izdavač Neowiz Games je dodao i kratak opis igre, a veoma nas zanima mehanika laganja u igri jer je napisano da što više lažemo, to postajemo sve više ljudsko biće sa svim prednostima i nedostacima. Pinokio poseduje i mehaničku ruku na koju ćemo moći da nadogradimo alate kao što je grepling huk. Sekiro sigurno ne spava mirno večeras.

Više o igri Lies of P saznaćemo sledeće nedelje na G-STAR gejming konvenciji u Južnoj Koreji koja počinje 17. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top