PC

Riot najavio još 2 League of Legends spin-off igre za 2022. godinu

Pored gradnje originalne League of Legends igre, Riot Games nastavlja da širi svoj brend kroz izdavačku platformu Riot Forge.

Do sada smo videli valjani broj novih igara sa League of Legends tematikom, a Riot je za narednu godinu najavio 2 spin-off igre – Song of Nunu i Convergence.

Igra Song of Nunu podseća na The Last Guardian ali sa stilom nalik na crtaće, kakav odgovara League of Legends univerzumu. U pitanju je akciona avantura povezana sa nekoliko karaktera iz Runeterra univerzuma, a glavni protagonista je Nunu sa dosta pokretljivih mehanika.

Druga igra, Convergence, je akcioni platformer blisko povezan sa Netflixovom serijom Arkane. Igra poseduje 2D stil i borbeni ritam  koji neodoljivo podseća na Dead Cells ostvarenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top