PC

Postoji samo rat! Poboljšanja u Total War: Warhammer III borbama

”Nema vremena za planiranje, nema prostora za razmišljanje. Nema predaha. Nema oproštaja. Postoji samo rat!” U Warhammer univerzumu rat gotovo da nikada ne prestaje, pa je zato bitno da kao komandiri naših grotesknih armija imamo što bolju kontrolu nad jedinicama. Novi trejler koji su Sega i Creative Assembly danas izbacili se upravo bavi ovim elementima.

Već smo se upoznali sa svim novim frakcijama koje će biti prisutne u novom Total War: Warhammer III, a danas se bavimo izmenama koje su kreatori ubacili u borbe i interfejs u igri. U nastavku možete da pogledate promene koje ćemo iskusiti u epskim bitkama patuljaka, ljudi, vilenjaka, orkova i goblina, skavena i chaos izdajnika.

Total War: Warhammer III stiže 17. februara 2022. godine na PC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top