PC

Može li Risk of Rain 2 da bude još bolji? Da!

U rogue-like žanru postoji nekoliko igara koje se definitivno mogu nazvati ”sigurnom opkladom” ako volite da ginete ko blesavi i učite na prethodnim greškama. Kao obožavatelj i poznavalac ovog žanra odmah mi na pamet padnu Hades, Dead Cells, Enter The Gungeon, SYNTHETIK i naravno Risk of Rain 2. Svaka od ovih igara već poseduje dovoljno sadržaja i sjajan game loop, tako da možete provesti u njima stotine sati za zaista male pare, a Hopoo studio nas je obradovao vešću da početkom sledeće godine dolazi Survivors of the Void ekspanzija.

Nova ekspanzija je puna novih sadržaja i izazova, a stiže i u pravo vreme jer Risk of Rain 2 nije neko vreme ažuriran, i već smo počeli da budemo previše sigurni u svoje sposobnosti u igri. Kako onda ljudi iz studija Hopoo planiraju da nam dodatno zakomplikuju boravak na Petrichor-u V?

To možete pogledati ispod teksta u dnevniku developera, ali evo i ukratko za sve one koji ne mogu da dočekaju da saznaju. Stižu dva nova survajvora, 40 kompletno novih ajtema, 9 novih monstera, još dva bosa, četiri nove mape i novi gejm mod pod nazivom The Simulacrum. Za više informacija pogledajte video ispod i spremite se da monitor postane disko kugla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top