PlayStation 4

Sifu dolazi na PS4 i PS5 ranije nego što smo očekivali

Već smo se navikli da čitamo vesti o odlaganjima igara, ali Sloclap nam ne donosi još ”loših” vesti. Tim ostvaruje dobar napredak u pripremi igre za izdavanje, i sa velikim uzbuđenjem nas obaveštavaju da će igra izaći dve nedelje nego što je to predviđeno. Sloclap je povodom ove objave izbacio i nekoliko videa koji se bave mehanikama u igri, kako bi što bolje shvatili šta možemo da očekujemo od ovog naslova.

Glavnog karaktera pokreće želja za osvetom i moraće da se suoči sa opasnom grupom ubica, koji su postali istaknute ličnosti u gradu, i nalaze se u dobro zaštićenim jazbinama. Naš karakter mora da pronađe i pobedi sve neprijatelje u toku jedne noći, ali poseduje i moćno pomagalo koje mu olakšava pustolovine.

Drevni privezak nas može vratiti nazad u život, ali ništa nije besplatno. Privezak se mora puniti životnom energijom, a svaki put kada se vratite sa ivice smrti, bićete nešto stariji. U nastavku teksta možete da pogledate kako će tačno funkcionisati borba u igri, kao i mehanika starenja. Developeri su objasnili da je igru moguće preći bilo da ste mlad ili star kung fu majstor, a starenje će vam smanjivati HP, ali zato ćete udarati ko Sveti Ilija.

Sifu stiže na konzole 8. februara, i videćemo da li će ova igre studija Sloclap bolje proći od Absolver naslova, koji jeste imao dobru ideju i zanimljive mehanike, ali igrače nije dugo držalo interesovanje za ovu jedinstvenu tuču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top