PC

Battlefield 2042 ima preko 17.000 negativnih ocena na Steamu

Godina prepuna odlaganja, nažalost onih koji i ne daju rezultata pošto odložene igre ponovo dolaze sa raznim problemima i ruše poverenje igrača u potrazi za zabavom.

Battlefield 2042 se pojavio mesec dana kasnije nego što je prvobitno bilo planirano, ali taj dodatni rad nije bio dovoljan da se otklone problemi koji su sada gorući. Battlefield 2042 je došao i na Steam, gde se igrački auditorijum jasno oglasio sa negativnim ocenama, kojih sada ima preko 17.000. Samo 26% ocena je pozitivno.

Svega 2 dana nakon izlaska igra je uspela prikupiti ovoliko negativnih ocena. Igrači su frustrirani sa problemima poput praznih mapa, nedostatka tabeli, problematičnih vozila i tone prisutnih bagova.

DICE je nedavno objavio listu poznatih problema koje planira da reši u nadolazećim nedeljama, ali se čini da će biti potrebno više vremena, i pritom je već narušeno poverenje igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top