PC

Započet prvi event u Halo Infinite – evo šta donosi

Halo Infinite se iznenada pojavio prošle nedelje u vidu besplatnog multiplejera za sve igrače na Steam i Xbox platformama, a sada je došao red i na prvi događaj u igri. 

Događaj Fracture: Tenrai počeo je danas, 23. novembra i trajaće nedelju dana. Bez brige, ovo kratko vreme trajanja nije strašno, jer će se Tenrai događaj ponavljati više puta tokom trajanja prve sezone.

Tenrai događaj sa sobom donosi posebnu propusnicu, mimo standarnog i premijum Battle Passa, i potpuno je besplatna za sve Halo Infinite igrače, odlična prilika da svako svog Spartanca ukrasi nečim specijalnim. Propusnica sa sobom nosi 30 različiti tiera, ali postoji ograničenje u vidu progresije na nedeljnom nivou, tako da nećete sve moći otključati sada.

Što se skinova tiče tu su razni pečati, obeležja i emblemi, a pred igračima je prilika da otključaju Yoroi set oklopa, inspirisan tradicionalnom japanskom ratnom opremom.

To nije sve, pošto ovaj događaj u Halo Infinite donosi Fiesta plejlistu, koja je zapravo kompilacija Slayer scenarija na različitim mapama, tako da ostaje samo krvava borba do 50 ubistava. Fiesta mod igranja je novitet, pošto će u njemu igrač sa svakim respawnom u rukama dobiti nasumično oružje i opremu, dobra fora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top