PlayStation 5

Poslednji Street Fighter V borac izlazi 29. novembra

Takajuki Nakajama i Šuhe Matsumoto su sinoć predstavili poslednjeg borca koji dolazi sa petom DLC sezonom. Luke će imati komplikovanu i specijalnu priču, koju ćete otkriti kada ga budete prvi put koristili u igri, a saznali smo i koje poteze poseduje ovaj tepač, koji je idealan za duele na blizinu.

Prezentaciju novog karaktera možete pogledati na kraju teksta, a zajedno sa Luke-om dolaze i njegovi kostimi, kao i drugi sadržaji koji će biti deo pete sezone Premium Pass-a. Pass dolazi sa dodatnim sadržajima, ali igrači mogu da iskoriste samo Character Pass, ako žele da se isključivo fokusiraju na gemplej. Matsumoto je dodao da će novi karakter biti veoma važan deo sledećeg Street Fighter projekta, i da je ono što ćemo dobiti u SFV, samo mali deo onog što sledi.

Capcom nije još spreman da podeli detalje o novom projektu, ali tim planira da nam početkom sledeće godine pruži par informacija. Ovo možda žnači da je rad na Street Fighter VI uveliko krenuo, ali kada ćemo dobiti novu igru? Pogledajte Luke-ove poteze u nastavku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top