Vesti

Direktor kompanije CD Projekt: “Nismo na prodaju”

Direktor poljskog CD Projekta je ponovio da kompanija ne planira da vodi bilo kakve pregovore o kupovini.

U novom intervjuu poljskom ekonomskom listu Rzeczpospolita, Adam Kicinski je upitan da li kompanija razmatra pronalaženje investitora ili najavu strateških opcija.

„Godinama smo govorili da planiramo da ostanemo nezavisni i da ne planiramo da postanemo deo većeg entiteta“, rekao je Kičinjski. „Takođe, ne tražimo strateškog investitora.

Kičinjski je potom upitan da li bi bilo moguće da druga kompanija izvrši neprijateljsko preuzimanje CD Projekta kupovinom akcija, ali je objasnio da je statut kompanije zaštićen od toga.

„Postoje odredbe koje značajno ometaju prisilna preuzimanja“, potvrdio je on.

Izveštaj kompanije za istraživanje tržišta DFC Intelligence u januaru sugeriše da je problematična pozicija u kojoj se CD Projekt našao nakon problematičnog izdavanja Cyberpunk 2077 učinila poljsku kompaniju onom koju treba gledati kao mogućeg kandidata za akviziciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top