PC

Drugi veliki apdejt za Battlefield 2042 je stigao

DICE je objavio drugo veliko ažuriranje za Battlefield 2042.

Zakrpa uključuje podešavanja vozila LCAA Hovercraft, MD540 Nightbird, KA-520 Super Hokum i AH-64GKS Apache Varchief, u smislu da se njihova interakcija više usklađuje sa drugim vozilima.

Takođe povećava trzaj(recoil) za PP-29 i čini širenje metaka konzistentnijim za većinu oružja.

Ažuriranje takođe cilja na nekoliko kritičnih bagova, uključujući situacije u kojima igrači nisu mogli da se ožive ili ponovo nastave na pravi način, krš respawn mehanika da kažemo tako.

Kao što je ranije objavljeno, DICE već radi na trećem velikom ažuriranju igre, koje bi moglo biti objavljeno već sledeće nedelje. Biće to najveći apdejt do sada, pružajući „veći i značajniji skup promena, uključujući poboljšanja performansi, promene balansa i dalja poboljšanja kvaliteta života“.

Battlefield 2042 je objavljen prošle nedelje na kritičan prijem kod fanova. Igra trenutno ima najgori skup ocena godine na Steam-u, zahvaljujući preko 26.000(značajan porast nego prvi put kada smo pisali)„Mostly Negative“ recenzija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top