Vesti

Ziva Dynamics predstavila realistični softver za performanse lica

Izašla je beta verzija ZRT Face Trainer-a, kompanije Ziva Dynamics, koji je novi softver za kreiranje lica zasnovan na cloud tehnologiji i mogućnostima mašinskog učenja. Ziva je koristila Unreal Engine 5 i snimila rezultate u realnom vremenu, 4k rezoluciji i 60 frejmova po sekundi. Ove facijalne ekspresije nisu ekskluzivne samo za Unreal Engine 5, već ih i drugi developeri mogu iskoristiti u njihovim endžinima.

Ziva je izlistala i neke ključne karakteristike ZRT Face Trainer-a. ZRT kolekcija poseduje preko 15 terabajta 4D skeniranih podataka, ZRT lutke mogu da izraze preko 72,000 oblika, i sadrže nove poze lica. Lutke imaju samo 30 megabajta dok rade u realnom vremenu, a biće zanimljivo videti da li će igre iskoristiti ZRT Face Trainer za kreiranje karaktera u budućnosti.

U nastavku pogledajte demonstraciju Ziva Dynamics-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top