PC

Najavljena gomila novih igara za Xbox Game Pass korisnike

Kao što smo već navikli, početak meseca sa sobom nosi najavu gomile novih igara za Xbox Game Pass pretplatnike na Xbox konzolama, računarima i Xbox Cloud Gaming.

Jaka ponuda stiže već 2. decembra u vidu 7 igara:

  • Anvil (konzole, PC),
  • Archvale (Cloud, konzole, PC),
  • Final Fantasy XIII-2 (konzole, PC),
  • Lawn Mowing Simulator (Cloud, konzole, PC),
  • Rubber Bandits (Cloud, konzole, PC),
  • Stardew Valley (Cloud, konzole, and PC),
  • Warhammer 40,000: Battlesector (Cloud, konzole, PC)

Što se tiče dalje ponude za poslednji mesec u ovoj 2021. godini, 7. decembra stiže Space Warlord Organ Trading Simulator na sve platforme, a 8. decembra dugo očekivani Halo Infinite stupa pred sve pretplatnike. Potom, One Piece Pirate Warriors 4 stiže 9. u mesecu, a oko 14. decembra Among Us konačno dolazi na Xbox konzole zajedno sa Aliens: Fireteam Elite.

Nekoliko igara napušta Xbox Game Pass, od kojih su najvažniji Man of Medan i Guacamelee 2, ali je na kraju broj dodatih naslova veći od onih odlazećih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top