PC

Najnovije ažuriranje za Battlefield 2042 donosi preko 300 ispravki

U jeku vesti da je čak i Farming Simulator 22 igraniji nego bagoviti Battlefield 2042, Electronic Arts i DICE užurbano rade na ispravkama kako bi stali na put egzodusu igrača iz ove next-gen pucačine.

Ovog četvrtka u Battlefield 2042 stiže najmasovnije ažuriranje do sada, za koje je DICE potvrdio da ima preko 300 ispravki bagova, uz promene u balansu i kvalitet ugre generalno.

Developer je nagovestio da će se nakon apdejta igrači sresti sa dosta glatkijim gejmplejom time što će “sponovanje” igrača biti ispravljeno, a vizuelni gličevi i problemi sa kolizijom vozila i karaktera će biti otklonjeni u većoj meri.
takođe, audio i interakcija će biti poboljšana zajedno sa boljim funkcionisanjem oružja, vozila i Specijalista. 

Od ostalih poboljšanja lista je poduža, ali je više nego dobro videti da se užurbano radi na ispravkama.

Naravno, tu nije kraj, pošto će DICE još raditi na poboljšanju igračkog iskustva u Battlefield 2042. U planu je apdejt koji će se pojaviti sredinom decembra sa dodatnim ispravkama bagova, ali skromnijeg opsega od ovog sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top