PlayStation 4

Božanska komedija – PS Plus verzija Godfall-a nije kompletna igra

Da li sam vam nekada pisao koliko ne volim Gearbox CEO-a Rendi Pičforda? Možda je to ipak tema za drugi tekst, ali od prvog momenta od kako sam saznao da će izdavač igre Godfall biti Gearbox, tiho sam u sebi rekao ”o, ne”. Moji strahovi su dodatno bili potvrđeni kada je igra reklamirana kao live-service. Već sam u glavi video lika u odvratnoj šarenoj majci kako tralja ruke od pomisli koliko para može da zaradi sa minumum truda.

Srećom igrači na konzolama su prepoznali da Godfall nije vredan ni vremena, ni cene od 70 evra, ali u prvom talasu igra jeste prodala solidan broj kopija. U međuvremenu, Rendi nije više u gejming diviziji, i priprema nove horore u vidu Borderlands filma, ali katastrofalne odluke se nastavljaju iako nema glavnog hončoa.

Godfall: Challenger Edition je potpuno nova verzija igre koja je došla ovog meseca na PS Plus, ali u njoj ćete dobiti samo tri aktivnosti koje su deo endgejma (Lightbringer, Dreamstones i Ascendet Tower of Trials). Sve ostalo nije dostupno u ovoj verziji igre. To znači da nema kampanje, nema gomile oružja i opreme, i ne dobijate dve ekspanzije.

Moram da priznam da nikada nisam video sličnu odluku, i ne znam da li su ljudi svesni da propuštaju tonu sadržaja koja se nalazi u Deluxe verziji koja je trenutno 60 dolara sa 50% sniženja?!? Da li Counterplay Games želi da privuče igrače sa endgejm sadržajima i navede ih da provere šta još Godfall ima da ponudi? Moje mišljenje je da ne idete dalje od ove PS Plus verzije, jer biće uskoro igara koje su mnogo vrednije vaših para.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top