PC

Testirajte Wing Breakers igru slovenačkog studija

Developeri iz malog slovenačkog studija Gugila su spojili nespojivo. Avione i nasilje nad životinjama. Ne znamo ko je prvi dobio ideju da lansira Belku kroz vazduh, ali znate šta? Deluje urnebesno. Wing Breakers je nova arkadna igra sa borbenim aviončićima za one koji traže uzbuđenja bez granica. Igra se sastoji od vazdušnih trka i bitki sa divljim eksplozijama i totalnim haosom.

Dok se borite protiv neprijatelja moraćete da manevrišete između raznoraznih prepreka, planina, građevina, vatrenih obruča i oštrih sečiva. Mape se kreću od ruralnih sredina i planina, do vrlo urbanog okruženja. Naravno nismo zaboravili i domaće životinje koje padaju na vaš avion i koje vam remete vidno polje. Recept je dakle krajnje jednostavan. Izbegnite sve prepreke dok pokušavate da oborite protivnike i stignete pre njih na cilj.

Svakom avionu možete da menjate izgled i namontirate oružja koja vama najviše odgovaraju. Studio je organizovao otvorenu betu na Steam-u za sve one koji žele da probaju ovu leteću ludnicu, a na zvaničnom veb-sajtu možete da se prijavite. Igra poseduje i split screen opciju, pa možete sa prijateljima da je igrate na jednom kompjuteru, ako imate više džojstika. Trejler se nalazi u nastavku teksta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top