PC

Wartales došao u Steam Early Access

U Early Access program je stigla nova igra francuskog indie studija Shiro Games pod nazivom Wartales. Studio je odgovoran za naslove kao što je Evoland, Darksburg i stratešku igru sa vikinzima Northgard. I najnoviji naslov studija pokazuje da su ljudi iz Shiro Games-a veliki ljubitelji strateških igara, i igra je klasifikovana kao open world rpg.

Igrači će biti smešteni u ogromni otvoreni svet i moći će da grade kampove, prave oružja, regrutuju nove članove u svoju ”plaćeničku” grupu i bore se u inovativnom poteznom sistemu. Wartales trenutno ima tri regiona, a kreatori planiraju da ubacuju nove sadržaje na svaka dva meseca.

Istražujući svet, otkrićete šta se sve dešavalo u nekada velikoj Edoran imperiji, koja je ostala u ruinama nakon nezapamćene kuge koja je prošla kroz naciju. Niste heroj koga je čekalo kraljevstvo da donese novu eru mira. Vaš cilj je da samo preživite u brutalnom svetu.

Na Steam-u je u toku promotivni period, i igru možete nabaviti po sniženoj ceni od 31,49 evra. U nastavku pogledajte trejler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top