Vesti

Activision Blizzard nije dobio pozivnicu za Game Awards

Ako do sada nije bilo jasno da ljudi baš ne mirišu Blizzard, onda odsustvo kompanije sa ovogodišnjeg Game Awards događaja bi trebalo da pošalje jasnu poruku. Upravo to i želi domaćin i kreator ovog događaja Džef Kifli. On je u izjavi za Vašington post rekao da se moraju poštovati radnici i developeri, i da se dobro razmislilo kada je donesena odluka.

Activision Blizzard neće biti na The Game Awards-u, ali će nominacije za njihove igre ostati. Call of Duty: Warzone je nominovan za ”Best Ongoing Game” i ”Best Esports Game”, ali kompanija neće učestvovati više ni na koji način u spektaklu. Game Awards je poslednjih godina postao idealna prilika za izdavače da promovišu trejlere i snimke predstojećih igara milionima gejmera. Blizzard će morati da se snađe bez ove platforme.

Interesantno je da je jedan od predsednika Activision Blizzarda, Rob Kostić (Kostich), u savetodavnom odboru za The Game Awards, i izgleda da neće biti pomeren sa te pozicije. Sa ili bez Blizzard-a, nije svakako bilo u planu da vidimo Diablo 4 i Overwatch 2 na ovogodišnjoj dodeli nagrada.

Ovo je drugi put da je neko dobio zabranu da se pojavi na dodeli gejming nagrada, a pre nekoliko godina Konami nije dopustio Hideu Kodžimi da prisustvuje i primi nagradu za Metal Gear Solid V.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top