PC

Hellblade 2 će najverovatnije biti na The Game Awards 2021

Sa The Game Awards 2021. pred vratima, stiže sveža tura glasina vezanih za igre koje će se predstaviti pre ceremonije proglašenja igre godine.

Tvrdi se da će Senua’s Saga: Hellblade II verovatno biti jedna od igara koje će biti predstavljene tokom The Game Awards 2021.

To je prema novinaru Džefu Grebu, koji je upitan tokom GamesBeat Decides strima da li je upoznat sa bilo kojim igrama koje će biti prikazane na događaju.

Greb, koji je ranije izjavio na podcastu Defining Duke u septembru da razume da će Hellblade II verovatno biti prikazan na dodeli nagrada The Game Awards, izjavio je da je još uvek uveren da će to biti slučaj.

„Verujem da će Hellblade II biti prisutan tu jer jednostavno nisam čuo ništa suprotno“, objasnio je on.

Microsoft i Ninja Theory su prvobitno najavili Hellblade II na dodeli nagrada The Game Awards u decembru 2019. godine.

Igra je predstavljena zajedno sa novom konzolom XboX Series X, sa debitantskim trejlerom koji je opisan kao „uhvaćen u endžinu“ koji odražava snagu Xbox Series X konzole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top