PC

Studio iza novih Crash Bandicoot igara zapošljava za rad na novom projektu

 

Studio zaslužan za novije Crash Bandicoot igre, Toys For Bob, bi mogao da angažuje za projekat koji nije Call of Duty, navodi se u objavi na svom sajtu za zapošljavanje.

Studio, koji je razvio Crash Bandicoot N. Sane trilogiju, Crash Bandicoot 4: It’s About Time i franšizu Skylanders, nedavno je prebačen u studio koji podržava Call of Duty franšizu, posebno za naširoko uspešnu besplatnu pucačinu Warzone.

Međutim, studio je naveo nekoliko poslova na svom sajtu za karijeru, kao što je Senior Concept Artist, koji ne navode Call of Duty, već ih je označio kao običnu potrebu samog studija.

Drugi poslovi posebno pominju da su to uloge vezane za Call of Duty, što potencijalno sugeriše da studio radi na nečemu što nije povezano sa ovom serijom pucačina iz prvog lica.

Nedavno je Activision Blizzard potvrdio da svi njegovi osnovni studiji sada rade na franšizi Call of Duty. Kada je Toys For Bob u aprilu potvrdio da će podržati razvoj Warzone-a, Activision je rekao da će studio nastaviti da radi i na Crash Bandicoot igrama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top