PC

Objavljena gomila novih podataka o S.T.A.L.K.E.R 2: Hearth of Chernobyl

Pojavile su se nove informacije o STALKER 2 igri koju očekujemo 28. aprila 2022. godine. Od prošle igre studija GSC Game World je prošlo više od decenije, a igre S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl i S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat su u međuvremenu postali klasici u gejming zajednici. Novi detalji koji se izašli u zvaničnom Discord kanalu, i na ruskoj verziji PC Gamer magazina, sugerišu da bi i nova igra mogla da bude veoma jedinstveno iskustvo.

U novoj STALKER igri moraćete da obratite pažnju na razne elemente preživljavanja. Vaš karakter će morati da bude pothranjen i naspavan kako bi imali energije da se krećete kroz svet, ili da ne biste ugrozili zdravlje vašeg Slava. Prema developerima, preko trideset kvest dizajnera je radilo na priči igre, a procenjuje se da će vam trebati oko sto sati da pređete igru. Specijalan akcenat je na nelinearnosti.

U Exclusion zoni ćete naići na ekvivalent nezvanične policije, Varta frakciju. Kreatori su nagovestili da će ova frakcija imati bitnu funkciju u priči, a svaka od frakcija u igri sledi neku drugu ideologiju. Moraćemo da otvorimo širom oči da bi primetili i mutirane jelene koji pored toga što mogu da nas fizički ugaze, poseduju i spiritualne (psychic) moći.

STALKER 2 stiže na PC i Xbox Series S/X, a igra bi trebala da dođe i na ostale konzole kada prođe tromesečna ekskluzivnost. Igra bi trebala da bude prva koja će zaista primeniti nove Unreal Engine 5 tehnologije (Fortnajt se ne računa). U nastavku pogledajte nove slike koje su developeri podelili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top