PC

Rockstar objavljuje novi DLC za GTA Online sa gomilom dodataka i poznatih lica

Rockstar će 15. decembra objaviti novi DLC za Grand Theft Auto Online u formi priče pod nazivom „The Contract“.

Sadrži povratak protagoniste Grand Theft Auto V Frenklina Klintona, a takođe glumi Dr. Dre, koji je producent nove muzike za ovaj dodatak.

Ugovor predviđa da Frenklin vodi „agenciju za rešenja za slavne ličnosti“ koja opslužuje elitu Vajnvuda i traži glavnog klijenta koji bi podigao posao na sledeći nivo.

Prilika se pojavljuje kada telefon dr Drea, na kojem se nalazi nova neobjavljena muzika umetnika, padne u pogrešne ruke i Klintonova krene u misiju da ga preuzme. Ovako otprilike zvuči zaplet novog poglavlja u beskrajnoj GTA Online sagi, za koje Rockstar obećava da je divlje i urnebesno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top