PC

Najambicioznija ekspanzija do sada! Procureli novi detalji za nadolazeći DLC u AC: Valhalla

„Najambicioznija ekspanzija u istoriji serijala“ za Assassin’s Creed Valhalla je procurela preko kineske web prodavnice.

Prema prevedenom opisu, „Dawn or Ragnarok“ će biti objavljena 10. marta 2022. i odvijaće se u devet carstava norveške kosmologije.

„Dawn of Ragnarok je najambiciozniji DLC u istoriji ove franšize“, stoji u opisu. „Eivor mora lično da doživi sudbinu Odina, rat nordijevaca i sudbinu boga mudrosti.

„Svet mitologije, koji preuzima hitan zadatak spasavanja dece, oslobađa potpuno novu natprirodnu moć. Nakon ove šokantne vikinške legende, spasite svoje meso i krv pre nego što bogove proguta katastrofa.” Dosta zanimljiv opis.

U objavi na Redditu je osvanulo i nekoliko fotografija za samu ekspanziju, kao i detalji da će protagonista dobiti niz novih sposobnosti i oružja. Među zanimljivijim novinama nalazi se moć leta poput vrane, strele sa opcijom za teleportaciju i još dosta toga.

Još uvek nije poznato kada će Ubisoft zvanično predstaviti ovu ekspanziju za drugu godinu sadržaja u Assassin’s Creed Valhalla, ali očekujemo da se to uskoro dogodi.

[Spoilers] AC Valhalla NEW DLC has been leaked in Chinese stores from assassinscreed

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top