PlayStation 4

Prvi skrinšotovi Horizon: Forbidden West sa PS4 i nove mašine

Guerrilla Games studio je izbacio dosta materijala o Horizon: Forbidden West sa PlayStation 5 konzole, ali šta je sa svim onim igračima koji i dalje ne mogu da ugrabe PS5, a poseduju staru konzolu. Neki developeri su uspeli izgleda da nauče iz grešaka Cyberpunk-a 2077, i odlučili su da pokažu igračima kako nove igre izgledaju na PS4 konzoli. Igra naravno ne može da se baš poredi sa next-gen naslednikom, ali i dalje dobijate veoma solidan proizvod.

Horizon: Forbidden West, Gran Turismo 7 i God of War: Ragnarok će biti poslednje igre koje će izaći i za PS4 i PS5 (cross-gen), i nadamo se da će se situacija sa tražnjom PS5 konzola do tada popraviti. Horizon Forbidden West dolazi 18. februara 2022. godine na PS4 i PS5, a u nastavku možete da pogledate slike sa PS4 konzole.

Developeri su nas danas upoznali i sa mašinama koje ćemo susresti u novim pustolovinama heroine Aloy. Sa nekima smo se već obračunali u prvom delu, a došle su i nove vrste koje dominiraju našom planetom. Više o njima u snimku ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top