PC

Zvanično najavljen Splinter Cell Remake!

Dosta glasina je bilo u prošlosti vezano za nadolazeću Splinter Cell igru, sa najavom očekivanom na The Game Awards ceremoniji koja se održala prošle nedelje.

Ubisoft je ipak sačekao par dana i novu igru iz ovog renomiranog serijala predstavio je sada, i to je  Splinter Cell Remake. Nakon godina i godina čekanja na novu igru u ovoj franšizi, dosta tizera i spin-off igara, prava, ali poznata, avantura Sema Fišera je tu.

ODmah moramo napomenuti da se radi o punkrvnom rimejku, a ne običnom remasteru originalne igre. Splinter Cell Remake je izrađen iz korena, ali developeri iz francuske kompanije trude da sačuvaju stari šmek igre. Sa tim u vidu, Splinter Cell će ostati linearna igra i neće biti otvorenog sveta, što je odlična stvari izuzetno važna za sve fanove.

Ovo je odlična vest za sve fanove, a još bolja je što je Ubisoft otkrio da sa ovim rimejkom gradi temelje za buduće Splinter Cell igre, što znači da se omiljeni serijal o špijunaži definitivno vraća.

Splinter Cell Remake je trenutno u razvoju i datum izlaska nije otkriven, ali bi se to moglo odigrati negde tokom 2022. godine, kada će biti tačno 20 godina od izlaska prve igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top