PC

Nakon samo dva dana STALKER 2 kreatori ipak odustali od svega što ima veze sa NFT

Na gejming sceni se poslednjih dana vodi žustra rasprava o NFT slikama, i da li je ovo uopšte dobra ideja za naplatu kreativnih sadržaja. Mnogi u NFT-ovima vide dosta mogućnosti o zloupotrebi, i smatraju da ova kategorija zapravo nema nikakvog smisla, dok drugi vide ovo kao šansu da konačno naplate svoje radove. Priča o NFT-ovima je dosta komplikovana, i verovatno bi nam trebalo dosta vremena da objasnimo sve detalje, pa vam predlažemo da pročitate o čemu se zapravo radi da bi držali korak sa ovom idejom.

Da li vam je sad malo jasnije? Ni meni. Ovo je svakako jedna od čudnijih ideja koja je pogodila internet, a izgleda da se i većinska internet zajednica slaže sa nama. Pre par dana kreatori Stalker 2 igre su najavili da će ubaciti NFT tokene i specijalne NPC karaktere koji će biti kreirani na osnovu izgleda igrača koji su ih kupili. Ovo je bocnulo igrače, koji već dugo vremena čekaju Stalker igru, tamo gde ne treba, i pobrinuli su se da to objasne kreatorima na socijalnim mrežama.

Sa velikim uspehom izgleda, jer je danas zvanični nalog objavio da odustaju od svega što ima veze sa NFT, i da je interes fanova i igrača ispred svega. Zaista ekspresna promena planova. Nekada nije uvek idealno pratiti po svaku cenu trendove, ali to ne misli Ubisoft koji je jako brzo uskočio u NFT priču. Poverenje u Ubisoft nam je odavno ozbiljno poljuljano, do te mere da svaka aktivnost kompanije je jedan veliki znak pitanja. Vreme će pokazati ko je u pravu, a čitava ova rasprava podseća na sukob velikih kompanija sa potrošačima. Ne znate vi šta je dobro za vas dok vam Koka-Kola to ne objasni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top