PlayStation 5

Stray nije open-world igra kao što smo mislili

Iz nekog razloga igra Stray je prikupila dosta simpatija u našoj redakciji, a i van kancelarije sam pričao sa gejmerima koje su veoma zainteresovani da vide kako će igra izgledati. Međutim, izgleda da nismo dobro proučili informacije o igri koje su do sada izbacili BlueTwelve Studio i Annapurna Interactive.

Prvo šta smo pomislili kada je izašao trejler je da se radi o open-world igri, ali Play Magazine je saznao da Stray nije ono što igrači očekuju. Cilj mačke u igri je da napusti Kowloon Walled City (inspiracija iz stvarnih lokacija), i da se ponovo spoji sa voljenim osobama.

Ustvari, ovo nije baš cilj mačke, koliko je malog drona po imenu B-12, koga mačka pronađe usput u rancu. Pored želje da napusti grad, dron pomaže u komunikaciji sa lokalcima, a dok istražuju grad, interesantan duo otkriva i kako su u njemu zapravo završili.

Igru očekujemo sledećeg proleća na PS4 i PS5 konzolama, a nakon ovih informacija, zanima nas da vidimo malo više gempleja iz igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top