PC

EA otkazao Harry Potter MMO igru

MMO zasnovan na serijalu o Hariju Poteru bio je u produkciji u Electronic Artsu, ali je otkazan jer je izdavač sumnjao u dugovečnost franšize, govore najnovije glasine na internetu.

Kim Salzer, koja je bila EA-ov direktor marketinga proizvoda od 2000. do 2003., u vreme kada je izdavač držao prava da pravi igre o Hariju Poteru, otkrila je to tokom Twitch intervjua sa streamerom The Real Brandolorian.

Na pitanje o igri u kojoj je bila uključena i zbog koje je bila uzbuđena, ali koja na kraju nikada nije ugledala svetlost dana, spomenula je Harry Potter MMO.

„Velika za mene, jer sam bio tako lično umešan u to, a to je tako ogromna IP koja je preživela je onlajn masovna igra za više igrača za Harija Potera“, rekla je Salcerova.

Što se tiče igara iz ovog univerzuma uskoro ćemo dobiti Hogworts Legacy, ali u njoj neće biti Harija i poznati mladih čarobnjaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top