PC

Ready Or Not kreatori se razišli sa Team17 izdavačem – Gde je problem?

Pre nekoliko dana Void Interactive je na Twitter-u objavio da su došli do zajedničkog dogovora da Team17 neće biti izdavač igre Ready Or Not. Predstavnici studija su izjavili da su uvereni da je ovo pravi put za budućnost njihove igre i zahvalili su se Team17 na saradnji. Void Interactive je dodao i da žele da uvere sve da je tim posvećen viziji da od Ready Or Not igre naprave hardkor taktičku pucačinu. Neprekidno skupljaju povratne informacije od igrača i planiraju da često ažuriraju igru. Ali šta je zapravo razlog ovog prekida saradnje?

Inicijalno, razlog je bio misterija, a Void Interactive nije na socijalnim mrežama želeo da pruži detaljnije objašnjenje. Međutim, kao što svi znamo, teško je nešto sakriti od internet zajednice. Fanovi su vrlo brzo počeli da spekulišu da je razlog jedan od odgovora Void Interactive-a po pitanju budućih sadržaja.

Studio je odgovorio da planiraju da u igru ubace nivo sa pucanjem u školi, i veoma je moguće da su ove kreativne razlike dovele do odustajanja izdavača Team17. Razumljivo je zašto izdavač ne želi da bude vezan za ovaj naslov, posebno jer su poznati kao kompanija koja izbacuje porodične video igra poput Worms serijala, Overcooked i The Escapists. Void Interactive ipak ostaje posvećen ovoj ideji, i izbacili su dodatno obaveštenje u kojem detaljnije objašnjavaju njihov stav i politiku studija.

I pored svega što se desilo, igrači na Steam platformi su ocenili igru kao ”Overwhelmingly Positive” a recenziju je ostavilo preko devet hiljada igrača. Early Access za sada prolazi jako dobro za igru Void Interactive-a. Da li će ova nova dešavanja ostaviti ožiljak?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top