PC

Ovo su najigranije igre na Steamu u 2021. godini

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Još jedna godina je za nama i nije se nimalo zastajkivalo kada je u pitanju gejming. Valve je za kraj ove godine doneo listu sa najigranijim i najprodavanijim igrama na Steam platformi u prethodnih 365 dana.

Što se tiče najuspešnijih igara po zaradi, na samom vrhu odnosno u Platinum kategoriji nalaze se PUBG, Apex Legends, Dead by Daylight, Battlefield 2042, GTA 5 i ostale igre. Sve možete videti na ovom linku. U pogledu najbolje zarade od igra objavljenih ove godine, tu su Naraka Bladepoint, Halo Infinite, Mass Effect Legendary Edition, Farming Simulator 22, Valheim, New World i druge.

Lista najigranijih naslova u 2021. godini se ne razlikuje preterano od ovih gore. U Platinum sekciji sa igrama koje su imale preko 200.000 konkurentnih igrača imamo GTA 5, Cyberpunk 2077, Dota 2, Apex Legends, Rust, Halo Infinite i druge.

Lista otkriva dosta detalja vezanih za interesovanja igrača, ali moramo reći da nismo iznenađeni preterano. Igre koje su već godinama popularne i dalje jesu, samo su im se pridružili novi hit naslovi koji su objavljeni ove godine. Ono što iznenađuje je da se Majkrosoftove igre, FOrza Horizon 5 i Halo Infinite, izrazito popularne iako su od prvog dana na Xbox Game Pass servisu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top