PC

Pogledajte kako Skyrim izgleda u Unreal 5 endžinu

Kristijan Gom, umetnik za životnu sredinu i okruženja u Myrkur Games-u, ponovo je kreirao Riverwood iz The Elder Scrolls: Skyrim u Unreal Engine 5. Kao takav, video ispod će vam dati predstavu o tome kako bi mogao da izgleda pravi moderni remaster Skyrim-a.

Gom je napomenuo da broj poligona njegovih asseta kreće se od 100.000 do 15 miliona trouglova. Štaviše, Gom je koristio fotogrametriju i Nanite kako bi obezbedio bolji kvalitet slike.

U prvi pogled, video ne izgleda impresivno (zbog kompresije YouTube-a). Iz tog razloga smo takođe uključili neke visokokvalitetne snimke ekrana. Ovi snimci ekrana visoke rezolucije prikazuju nove, veoma detaljne teksture.

Gom ne planira da ovu mapu objavi u javnosti jer će je koristiti za svoj portfolio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top